De transformatie van transformatiehuisjes / straatkasten

Ik plak duurzame stickers op straatkasten, kabelverdeelkasten of trafohuisjes. Of een hek of een deur. Of iets anders.
“Jet maakt de stad vriendelijker, Jet zet het doodgewone op een sokkel, Jet speelt visuele breinspelletjes.”  Beeldende kunst op straat. Geïnteresseerd? Er kunnen altijd meer bij. Bel met Jet, 06 441 98 274 of mail naar jet@beeldbouw.nl
Bekijk hier het routekaartje.

Een mooi artikel in de Tubantia en op nu.nl:

De transformatie van transformatiehuisjes / straatkasten

Ik plak duurzame stickers op straatkasten. Of een hek. Of iets anders. “Wat voorheen een lelijk, grijs obstakel was, verandert onder de handen van beeldend kunstenaar Jet Broekstra in een object met een meerwaarde voor de buurt.”  Beeldende kunst op straat. Geïnteresseerd? Er kunnen altijd meer bij. Bel met Jet, 06 441 98 274 of mail jet@beeldbouw.nl

Een dubbele pagina in het regionale deel van de Tubantia:

Een reportage voor RTVOost en Regioned:

Een hele pagina in een landelijke krant:

En een eigen ambassadeur:

Ik werd gebeld door Richard van RD-NetCom B.V. met de complimenten voor mijn werk. Mijn titel van dit werk is “transformeren van transformatiehuisjes” maar de meeste huisjes blijken straatkasten te zijn. Straatkasten is de verzamelnaam van allerlei soorten kasten in de openbare ruimte. RD-Netcom maakt deze straatkasten en nou gaan ze mij promoten om mooie te plaatsen. Goed nieuws voor mij; er komen alleen maar meer van dit soort kasten in de openbare ruimte. Voor minder dan 1% van de totale kosten kunt u een mooie straatkast krijgen in plaats van een saaie grijze kast. Bel met Jet, 06 441 98 274 of mail jet@beeldbouw.nl.

Op het plaatje hiernaast hoe mijn werk onder het menu Nieuws wordt gebracht bij de dochteronderneming Almatec.

En als compliment ook nog eens 15 straatkasten in Hengelo:

Mijn missie is om de wereld een beetje mooier te maken. Omdat ik een hekel heb aan rommel maak ik mijn huisjes zo dat er ruimte ontstaat. Rust in het rustige straatbeeld. Maar in wezen kan er van alles. Als het maar raakvlakken heeft met de omgeving. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
Voor het verschil kijk hier: kunstjasjes-voor-kabelkastjes

Ondertussen ontwerpen en plakken we rustig verder