KITT Kreatieve IT Technologie

KITT is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar de mooiste dingen maakt door Technologie te combineren met Kunst. Voor het 25-jarige jubileum werd ook het pand waar ze zitten aangepakt. De deuren waren lelijk en werden bestickerd. KITT levert totaaloplossingen ook wel turn-key-oplossingen genoemd. In samenspraak met het personeel is het inmiddels bijna klaar.
Buiten zie je al een product waar KITT aan meewerkt. In het weekend staan hier vaak auto’s geparkeerd van bezoekers van wedstrijden van FC Twente, dus die kunnen mooi een balletje trappen. Ook de mensen van KITT zef natuurlijk, of de pakketbezorger. Binnen op een beeldscherm zie je alvast een selectie van de vele mooie dingen die KITT maakt of aan meegewerkt heeft.
Rechtdoor naar kantoor. Het Turn-Key-kantoor. Hier worden de zaken gedaan en deals gesloten. Turn Key betekent: Kant-en-klaar, ‘de sleutel hoeft alleen maar omgedraaid te worden. Tevens een handige reminder als je nog niet helemaal wakker bent.
In dit kantoor hebben we een ronde tafel gemaakt. Een ronde tafel is niet-hiërarchisch. Twee bureau’s voor bureaumensen en de kunst aan de muur opgehangen boven een plankje met zaken waar men trots op is. Een simpel magneetbord maakt het af.
Dit kantoor had twee toegangsdeuren waarvan plus nog een deur naar waar eerst de toegangsversperrende, niet-gebruikte balie was. KITT is geen bedrijf voor een balie.
Deuren eruit en de huurbare LED schermen erin waar presentaties gedraaid kunnen worden op het product zelf. Voor de betere kijker een wandje met EHBO-gereedschap wat af en toe meegaat op klus. Rechtsaf naar Werkplaats en Kantine. Samengevat als Into-the-Lab. Rechtdoor naar het laboratorium voor de innerlijke mens, gevisualiseerd door een Lego lunchbox. De klant houdt buiten van Buurman en Buurman ook van Lego. Rechtsaf naar de werkplaats waar benodigde uitvindingen gedaan worden. Een detail van een van deze uitvindingen op de deur.
Terug naar binnen is er nog een ruimte met Into-the-Box op de deur. Hierachter wordt elektronica keurig netjes in ‘doosjes’ gestopt. Naast het Outside-the-Box denken is Inside-the-Box ook heel belangrijk. Op de deur vanuit deze ruimte naar buiten staat een af product van Yalp waar KITT veel zaken mee doet. Een reminder waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.

Binnenkort meer…